Web Analytics Made Easy - Statcounter

مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس بوک اعلام کرده که خدمات خرید و پرداخت در همه پلتفرم های تحت نظارت او شامل فیسبوک، اینستاگرام و واتس اپ در آینده ای نزدیک شامل تجارت میلیاردری می شود.

این شرکت قصد دارد ویژگی های مرتبط با تجارت و ابزارهایی اضافی را ایجاد کند که به مردم اجازه می دهد به طور مستقیم از طریق سیستم عامل خود خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اخیرا اینستاگرام گزینه پرداخت جدیدی را که باعث می شود مشتریان به راحتی محصولات دلخواه خود را بدون خروج از برنامه خریداری کنند، راه اندازی کرده است.
افزون بر این فیس بوک قصد دارد راه هایی را که مشتریان می توانند با استفاده از برنامه های پیام رسانی پرداخت کنند، گسترش دهد. به نظر می رسد هدف فیس بوک از توسعه خدمات خرید و فروش افزایش رشد در سال های آتی است.زاکربرگ توضیح داد در حالی که تبلیغات همچنان به عنوان عاملی پیشرو درامد  شرکت فیس بوک را تامین می کند، از طریق توسعه برنامه های تجارت الکترونیک، سود این شرکت افزایش خواهد یافت.
از زمانی که اعلام شده اینستاگرام از طریق این سیستم جدید به مشتریان اجازه می دهد بدون نیاز به برنامه خاصی به راحتی محصولات مورد نظر خود را خریداری کنند. گروهی از تحلیل دویچه بانک تخمین زده اند که این ویژگی جدید می تواند تنها در سال 2021 به 10 میلیارد دلار سوددهی دست پیدا کند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۶۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • برنامه «اطعام رضوی» در استان سمنان اجرا می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • بانک تجارت در فروردین ۱۴۰۳ جمعا ۱۶۹۸ فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان